sreda, 08 decembar 2021 07:07

JAVNI UVID KOMASACIONE PROCENE ZEMLJIŠTA U K.O. SONTA

Obaveštavaju se učesnici komasacije u K.o Sonta da je pregledni plan starog stanja Komasacione procene zemljišta izložen na javni uvid u prostorijama mesne zajednice Sonta (kancelarija broj 24) i na sajtu opštine Apatin https://www.soapatin.org/ . Javni uvid traje 15 dana, počevši od 08. decembra 2021. godine.

Učesnici komasacije koji imaju primedbu na komasacionu procenu mogu pismeno dostaviti istu u mesnu zajednicu Sonta, kancelarija broj 25 u vremenu trajanja izlaganja.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.