petak, 26 novembar 2021 07:09

PETA POBEDA KOŠARKAŠA APATINA OD POČETKA SEZONE

 

U okviru devetog kola Druge regionalne lige sever grupa A, košarkaši KK Apatin sinoć su na svom parketu savladali goste iz Sivca rezultatom 91:68, po četvrtinama 20:21, 31:15, 16:18 i 24:14.

Sivčani su trenutno poslednjeplasirana ekipe na tabeli, pa su Apatinci u sinoćnu utakmicu ušli kao apsolutni favorit. Ovo je peta ovosezonska pobeda košarkaša Apatina nakon koje zauzimaju treće mesto na tabeli.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.