petak, 26 novembar 2021 07:07

DO SADA NAJLOŠIJI VIKEND ZA RK PRIGREVICA, 1 POBEDA I 2 PORAZA

 

U nedelju 21.11.2021. godine, prvi su na teren u sportkom centru u Vrbasu izašli kadeti. Ostvarili su polovičan učinak. U prvoj utakmici savladali su RK Sivac 69 rezultatom 22:8 (14:5), a nakon toga u drugoj utakmici poraženi su od domaće ekipe RK Vrbas Petrol rezultatom 28:18 (17:11). Momci su završili jesenji deo prvenstva kao trećeplasirana ekipa i na proleće prvenstvo nastavljaju u Prvoj ligi Vojvodine.

Seniori RK Prigrevice su gostovali u Žablju gde su u nepotpunom sastavu sa nekoliko kadeta odigrali utakmicu protiv RK ŽSK 1955. Iako su na poluvremenu vodili rezultatom 15:16, prigrevčani su na kraju poraženi rezultatom 32:29.

Nakon deset odigranih kola Prigrevčani su sa četrnaest osvojenih bodova treći na tabeli Druge lige Vojvodina. Sledeće kolo, u nedelju 28.11.2021. godine, u derbiju kola, prigrevčani na svom terenu dočekuju drugoplasiranu ekipu RK Metalc iz Futoga, koji ima bod više.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.