utorak, 02 novembar 2021 07:59

POBEDA KOŠARKAŠA APATINA ZA PREKID LOŠE SERIJE

Seniori KK Apatin su u subotu, na gostovanju ekipi Marine iz Bačke Palanke izvojevali bitnu pobedu za ostanak u gornjem delu tabele. Rezultat 80:91 deluje "tanak" ali se u poslednjih 4-5 minuta igralo bez odbrana i razlika je trebala biti veća.

Kapiten, na ovoj utakmici i v.d trenera Ćopić nije krio zadovoljstvo prikazanim, prvenstveno zbog nesto slabijeg sastava. Laketa je sjajno kontrolisao skok, Miljesić i Pavković (u nekoliko navrata u ofsajdu) su bili nerešiva enigma za protivničku ekipu.

Sledeće nedelje u Apatin dolazi neporažena ekipa I Came to Play iz Novog Sada.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.