ponedeljak, 25 oktobar 2021 08:09

Apatin obeležio 77 godina od oslobođenja u Drugom svetskom ratu.

Tim povodom položeni su venci na spomen obeležja palim borcima i održana je svečana akademija na kojoj su uručene nagrade "24. oktobar".

Ovogodišnji dobitnici su dr Dragan Rastović, direktor Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović" iz Sombora i Vesna Pavlović, koji su nagrađeni za humanitarni rad, a za doprinos u oblasti književnosti nagrađena je Ruža Silađev iz Sonte.

izvor:rtv.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.