Teška saobraćajna nesreća u Apatinu, jedna osoba poginula Teška saobraćajna nesreća u Apatinu, jedna osoba poginula
četvrtak, 22 oktobar 2020 06:12

Teška saobraćajna nesreća u Apatinu, jedna osoba poginula

Katica Balog (74) iz romskog naselja u Apatinu preminula je u somborskoj bolnici dva dana nakon što je kombijem udario njen sugrađanin Zlatko M. (22).

Ova saobraćajna nesreća se dogodila pre pet dana u Velikoj ulici u Apatinu. Zlatko je, vozeći u rikverc kombi marke „fiat dukato“, udario u nesrećnu ženu, koja je sa teškim telesnim povredama odmah prebačena u somborsku bolnicu, gde je, dva dana kasnije, preminula.

Telo nesrećne žene je poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu, a protiv vozača kombija je podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.