Sanacija puteva u vikend naseljima u okolini Apatina Sanacija puteva u vikend naseljima u okolini Apatina
četvrtak, 22 oktobar 2020 06:11

Sanacija puteva u vikend naseljima u okolini Apatina

Stari strugani asfalt koji je ostao nakon završetka radova na putu Motel – Vagoni, ovih danas se koristi kako bi se popunile rupe na putevima u vikend naseljima koji se nalaze na pomenutom potezu.

Ideja nasipanja struganog asfalta u vikend naseljima potekla je od samih vikendaša, kako bi im se olakšao pristup vikendicama. Apel su uputili ka opštini, odakle se krenulo u realizaciju kako bi im se izašlo u susret. Trenutno se radi potez oko „Zelene glave“, a u narednom periodu će se raditi potezi na „Kučka 1, 2 i 3“. Akcija je veoma značajna zbog ljudi koji koriste vikendice gde sve više imamo slučajeva da se vikendaši prijavljuju kako bi kategorizovali svoje vikendice da bi ih mogli koristiti kao smeštajne kapacitete i nadam se da ćemo im ovom akcijom u tome pomoći. – rekao je direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović.

Slobodno vreme

Lifestyle

El Salvador je poslao više od 4.000 bezbednosnih snaga u tri zajednice na periferiji prestonice da iskorene članove band...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.