Odlaže se sanitarna seča šume na poluostrvu prekoputa „Plave ruže“ u Apatinu Foto: apatinskenovine.rs
utorak, 06 oktobar 2020 06:37

Odlaže se sanitarna seča šume na poluostrvu prekoputa „Plave ruže“ u Apatinu

Sanitarna seča šume na poluostrvu preko puta „Plave ruže“, koja je trebalo da počne danas, odlukom šumske uprave u Apatinu, odložena je, jer kako navode, na ovom prostoru se i dalje nalaze izgrađeni montažni objekti koji onemogućavaju seču.

Većina kampera, uglavnom članova udruženja kampera iz Apatina, je reagovala savesno i uklonila svoje kućice, mećutim jedan broj pojedinaca nije sledio njihov primer pa je u šumi ostavio desetine privremenih i montažnih objekta, kao i određenu količinu otpada i smeća.

Kako je sanitarna seča odložena, vlasnicima ovih objekata dat je dodatni rok da ih uklone iz šume kako bi se seča naknadno obavila.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.