OBNOVA SIGNALIZACIJE NA PUTEVIMA: Radovi na području opštine Apatin Radovi na području opštine Apatin
subota, 03 oktobar 2020 06:55

OBNOVA SIGNALIZACIJE NA PUTEVIMA: Radovi na području opštine Apatin

NA području opštine Apatin u toku je redovno održavanje horizontalne signalizacije na putevima.

U selima je posao završen, dok se ovom gradu još uvek rade uzdužne, poprečne oznake, linije zaustavljanja i pešački prelazi.

-Jednom godišnje se rade ulice prvog i drugog prioriteta, dok se manje frekventne ulice rade svake dve godine. Izvođač radova je firma „Boja” iz Sombora, a posao je vredan oko 3.5 miliona dinara. Ove godine na najfrekventnijim ulicama i prelazima primeniće se nova tehnika- hladna plastika, ostale ulice su rađene redovnom farbom za kolovoze- kaže Dragan Popović iz JKP „Naš dom“, koja brine u putnoj ifrastrukturi.

On dodaje da je to trajnije bojenje, koje se primenjuju u većim gradovima gde je velika frekvencija saobraćaja. Pored saobraćajnica obnoviće se i parking mesta, oznake mesta za invalide i prelazi biciklističkih staza.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.