Novinari udaljeni sa sednice SO Apatin Novinari udaljeni sa sednice SO Apatin
sreda, 30 septembar 2020 07:37

Novinari udaljeni sa sednice SO Apatin

Uz objašnjenje da u velikoj sali SO Apatin, ne može da bude više od 30 ljudi, sa jučerašnjeg zasedanja Skupštine opštine udaljeni su – novinari!

Ova skandalozna odluka saopštena je dvojici prisutnih predstavnika medija na početku sednice, koji su potom i napustili salu SO Apatin. U zaštitu novinara i njihovog prava (i obaveze) da rade svoj posao nije stao ni jedan odbornik!

Novinari su, inače, bili i jedini „prekobrojni“ na sednici SO. Osim odbornika, u sali su ostala dvojica izvestilaca po nekim od tačaka dnevnog reda, predsednica opštine, njen zamenik i zapisničar.

Izvor: apatinskevesti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ministar je rekao da problemi koji su uočeni kod dece nisu nerešivi. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.