Opljačkana pumpa „Bobar petrol“ u Prigrevici - razbojnici odneli cigarete Opljačkana pumpa „Bobar petrol“ u Prigrevici Foto: Radio Dunav
subota, 05 septembar 2020 07:13

Opljačkana pumpa „Bobar petrol“ u Prigrevici - razbojnici odneli cigarete

Benzinska pumpa „Bobar Petrol“ u Prigrevici noćas je bila na meti nepoznatih razbojnika koji su iz nje odneli cigarete, vrednosti preko pola miliona dinara.

Pljačkaši su bili maskirani kapuljačama i fantomkama, a provalu koja je izvršena u ranim jutarnjim satima zabeležile su i nadzorne kamere.

U toku je uviđaj i rad na pronalaženju izvršioca ovog krivičnog dela.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.