Kontrola poštovanja mera u Apatinu Kontrola poštovanja mera u Apatinu
sreda, 12 avgust 2020 06:58

Kontrola poštovanja mera u Apatinu

Inspekcijske službe Opštine Apatin će narednih dana obilaziti sva naseljena mesta u opštini i proveravati koliko se poštuju donete mere u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Podsetimo da je, pre mesec dana, na konferenciji za medije saopšteno da su sve manifestacije otkazane dok se ne stvore povoljni uslovi za njihovo održavanje. Ova mera podrazumeva sprečavanje okupljanja kako bi se onemogućilo širenje virusa koji je zahvatio celu planetu.

Osim otkazivanja najmasovnijih manifestacija u opštini, "Ribarskih večeri" i "Ličke olimpijade", kao i "Petrovdanskih dana", svilojevačkog "Čarobnog pasulja", "Pilećijade" u Sonti, "Deer and beer festivala", "Dana mladih", ove godine neće biti održano ni tradicionalno obeležavanje Kirbaja u svim mestima.

Izvor: 025info

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.