Dvoje povređenih u saobraćajnoj nesreći u Apatinu Dvoje povređenih u saobraćajnoj nesreći u Apatinu
ponedeljak, 10 avgust 2020 05:39

Dvoje povređenih u saobraćajnoj nesreći u Apatinu

Danas oko 13 časova na raskrsnici ulica Petra Drapšina i Lađarske dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređene dve osobe i pričinjena znatna materijalna šteta.

DŽip, za čijim volanom je bio M.S. iz Prigrevice, a koji se kretao ulicom Petra Drapšina u pravcu Kružnog nasipa, udario je u alfa romeo, koji se kretao Lađarskom ulicom u pravcu Žarka Zrenjanina, a kojim je upravljao P.R. iz Apatina.

Prilikom sudara, povređeni su vozač alfa romea i njegova saputnica N.M., koji su nakon ukazane prve pomoći, prebačeni u somborsku bolnicu. Kako saznajemo, oboje su stabilnog opšteg stanja i nisu životno ugroženi.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.