Odložen karate Kup u Apatinu Odložen karate Kup u Apatinu Foto: somborsport.org
četvrtak, 16 jul 2020 06:40

Odložen karate Kup u Apatinu

 

Karate klub Ravangrad poslao nam je saopštenje u kojem se navodi da je posle teške i naporne takmičarske sezone, u kojem su neka takmičenja održana, doneta odluka o prekidu sezone zbog aktuelne epidemiološke situacije, te će iz tog razloga biti odloženi Kup Srbije za kadete i juniore, te letnji karate kamp u Apatinu.

Proteklog meseca održano je prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade u Čačku, kao i Kup Vojvodine za kadete i juniore u Novom Bečeju. Takmičari karate kluba Ravangrad su na pokrajinskom Kupu osvojili sedam odličja.

U katama su osvojena dva prva mesta, dva druga i jedno treće mesto. Zlato su osvojili kadeti, Nikola Zejak i Tamara Vučković, dok su stepenicu niže na postolju bili Marko Horvatović odnosno Marijana Čeljuska. Treće mesto je pripalo Petru Rukavini. Takođe, bronzana odličja u juniorskoj konkurenciji su osvojili Vukašin Vuković i Valentina Ostrogonac.

Treba istaći da su svi oni stekli pravo nastupa na Kupu Srbije. Održano je i prvenstvo Srbije na kojem su Kornelia Kručković i Andrej Blanuša osvojili drugo odnosno treće mesto.

Peta mesta su pripala Irini Sabljić, Anji Loknar i Anđeli Novaković. Pozvani takmičari na letnji karate kamp Apatin, na osnovu rezultata su: Vukašin Vuković, Valentina Ostrogonac, Irina Sabljić i Tamara Vučković.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.