Korona u opštini Apatin: Zaražena radnica opštinske uprave Korona u opštini Apatin: Zaražena radnica opštinske uprave
petak, 10 jul 2020 05:31

Korona u opštini Apatin: Zaražena radnica opštinske uprave

Jedna radnica apatinske Opštinske uprave je pozitivna na virus korona, potvrdili su rezultati testa. Naime, ova radnica je, nakon tegoba koje je osetila, odmah poslata na testiranje i rezultati testa su potvrdili da se radi o virusu Kovid 19.

-Ona je, prethodnih dana, bila u kontaktu sa gotovo svim kolegama u Opštinskoj upravi, ali i na drugim mestima, te je sada dosta ljudi iz njenog radnog i privatnog okruženja u strahu od toga da nisu zaraženi. Nije nam svejedno, ali nam još niko nije saopštio sledeće korake, odnosno da li ćemo biti testirani ili upućeni u kućnu izolaciju ili ćemo, pak, ostati na svojim radnim mestima, uz zaštitne maske i dezinfikovane ruke, navodi naš izvor iz Opštinske uprave.

Zvanične informacije o pojavi korone u opštini nema, ali je Krizni štab preporučio svim zaposlenima u Opštinskojupravi, ali i građanima, da prilikom boravka u zgradi opštine, u cilju zaštite i sebe i drugih, obavezno koriste zaštitne maske.

Takođe su još naglasili da se, na ulazu u zgradu opštine, obavezno dezinfikuju rukesredstvom koje je postavljeno pored ulaznih vrata u zgradu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.