Pojačano nasilje u Apatinu prošlog vikenda: od četvorice pretučenih, dvojica operisana Pojačano nasilje u Apatinu prošlog vikenda
sreda, 10 jun 2020 08:11

Pojačano nasilje u Apatinu prošlog vikenda: od četvorice pretučenih, dvojica operisana

Prethodnog vikenda u Apatinu se dogodilo nekoliko fizičkih napada, u kojima su povređene četiri osobe, od kojih su dve završile na operacionom stolu. U centru garada, u noći sa subote na nedelju, grupa mladića (nezvanično saznajemo Somboraca) napala je dvojicu Apatinaca i nanela im telesne povrede.

Obojica su završila na operacionom stolu, zbog povreda koje su zadobili. U pitanju su prelomi jagodičnih kostiju, a jednom od njih je povređeno i oko, nezvanično saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Napadači su pobegli pre nego je policija došla na lice mesta. Treći napad nije ni prijavljen, ali je ostao zabeležen kamerom.

U noći sa nedelje na ponedeljak pretučen je još jedan naš sugrađanin. Ni on, kao ni žrtva trećeg napada, nije slučaj prijavio policiji.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.