U utorak suzbijanje larvi komaraca na teritoriji opštine Apatin U utorak suzbijanje larvi komaraca na teritoriji opštine Apatin
ponedeljak, 01 jun 2020 06:45

U utorak suzbijanje larvi komaraca na teritoriji opštine Apatin

Na teritoriji Opštine Apatin u utorak, 02. juna 2020. godine će biti obavljen tretman suzbijanja lavri komaraca sa zemlje.

Tretman koji će vršiti preduzeće „Eko-sanplus“ d.o.o iz Beograda počinje u 8 časova, a koristiće se preparat LARVASTOP ZG, PIRIPROX ZG koji nije opasan za pčele.

Tretmanom će biti obuhvaćeno priobalje reke, izlivi reke, kanali, jezera i bare u Apatinu, Sonti, Svilojevu, Kupusini i kod Banje Junaković, ukupne površine 140 hektara.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.