U Apatinu pronađen utopljenik na velikom limanu, nestao pre nedelju dana Pronađen utopljenik na velikom limanu, nestao pre nedelju dana
petak, 29 maj 2020 08:29

U Apatinu pronađen utopljenik na velikom limanu, nestao pre nedelju dana

Danas pre podne na delu Dunava kod Velikog Limana, pronađeno je telo utopljenika. Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da se radi o Franji Mesarošu (60), koga Apatinci bolje znaju po nadimku Bezdanac.

Mesaroš je nestao pre nedelju dana. Nedaleko od zgrade Šumske uprave jedan naš sugrađanin je pronašao biciklo, pored koga je bio novčanik sa dokumentima na ime pokojnog Mesaroša. O svemu je obavestio policiju, koja je odmah počela potragu za nestalim čovekom. Negde u isto vreme, njegov nestanak prijavila je i njegova bliska rođaka, kod koje je živeo u poslednje vreme.

Danas, pre podne, dvojica pecaroša su uočila beživotno telo koje je plutalo na površini reke, u blizini šporne na Velikom Limanu. Na lice mesta odmah je izašla policija i dežurna ekipa Hitne pomoći. Nakon obavljenog uviđaja, telo nesrećnog čoveka je prebačeno u kapelu, odakle će, sutra, biti preveženo na obdukciju u Novi Sad.

Mesaroš je, inače, radio u kamenorezačkoj radnji Roberta Egerca, odakle je, kako saznajemo, nedavno otišao u penziju.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako je dobro poznato da je previše soli nezdravo, ne treba je potpuno eliminisati. Telu je potreban natrijum, a određen...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.