U apatinski vrtić "Pčelica" upis dece od 25 do 29. maja U apatinski vrtić "Pčelica" upis dece od 25 do 29. maja
utorak, 19 maj 2020 07:13

U apatinski vrtić "Pčelica" upis dece od 25 do 29. maja

Iz Vrtića „Pčelica“ obaveštavaju roditelje da će se prijava za upis dece u vrtiće u Apatinu (izuzev Romskog naselja) obavljati u periodu od 25. do 29. maja, svakog radnog dana od 15 do 16 časova.

Zahtev za prijavu deteta može se preuzeti od pedagoga i psihologa ustanove, na ulazu u objekat „Bubamara“ – Blok 112, u tom istom terminu. Popunjen zahtev se predaje, najkasnije do 29. maja do 16 časova, takođe na ulazu u vrtić.

-Prijave za upis dece u vrtiće u selima, kao i u Romskom naselju, roditelji mogu preuzeti od vaspitača u objektima u selima, u periodu od 25. do 29. maja, svakog radnog dana od 12 do 13 časova.Popunjen zahtev se predaje u istom periodu, vaspitačima u objektu, najkasnije do 29. maja, navodi se u obaveštenju Vrtića.

Ovo obaveštenje, dodaju u „Pčelici“, se ne odnosi na decu za koju je izvršena elektronska prijava i decu koja su pohađala vrtić u toku tekuće školske godine, jer su se roditelji već izjasnili o nastavku pohađanja i ova decase smatraju automatski upisana.

Izvor: apatinskenovine.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.