utorak, 07 septembar 2021 06:13

АПАТИН ДОБИО 5,3 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ЗАМЕНУ РАСВЕТЕ У ШКОЛАМА И ВРТИЋИМА

На конкурсу за доделу бесповратних средстава за суфинансирање реализације пројеката штедљиве расвете који је расписао Покрајински секретаријат за енергетику, грађевинарство и саобраћај, општина Апатин је добила 5,3 милиона динара.

Овим средствима ће бити замењена постојећа расвета у спортској хали Основне школе „Иван Горан Ковачић“ Сонта, и расвета у хали Основне школе „Младост“ Пригревица. Новцем који је општини одобрен по овом конкурсу, ново осветљење ће добити и три објекта Предшколске установе „Пчелица“ Апатин и то: вртић у улици Петра Драпшина, објекат у градском парку, али и онај у Ромском насељу.

Преласком на ново осветлење у поменутим објектима, дугорочно ће се уштедети значајна средства, кроз ниже рачуне за електричну енергију. Радови на постављању штедљиве расвете се тренутно изводе у сонћанској спортској хали, након чега ће монтажа почети и у осталим поменутим установама.

Општина Апатин је захваљујући доброј сарадњи са Покрајинским секретаријатом за енергетику, грађевинарство и саобраћај до сада заменила комплетну расвету у Гимназији „Никола Тесла“, као и у школској хали и згради Техничке школе са домом ученика. Из истих извора, преко конкурса је финансирана набавка котлова на пелет и агропелет у апатинском Дому културе, као и куповина седам соларних аутобуска стајалишта за општину Апатин.

The post АПАТИН ДОБИО 5,3 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ЗАМЕНУ РАСВЕТЕ У ШКОЛАМА И ВРТИЋИМА appeared first on Radio Dunav.


На конкурсу за доделу бесповратних средстава за суфинансирање реализације пројеката штедљиве расвете који је расписао Покрајински секретаријат за енергетику, грађевинарство и саобраћај, општина Апатин је добила 5,3 милиона динара. Овим средствима ће бити замењена постојећа расвета у спортској хали Основне школе „Иван Горан Ковачић“ Сонта, и расвета у хали Основне школе „Младост“ Пригревица. Новцем који […]

The post АПАТИН ДОБИО 5,3 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ЗАМЕНУ РАСВЕТЕ У ШКОЛАМА И ВРТИЋИМА appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.