Počelo prolećno ulepšavanje Apatina Počelo prolećno ulepšavanje Apatina
četvrtak, 07 maj 2020 05:53

Počelo prolećno ulepšavanje Apatina

Godišnje doba koje je nastupilo, te često smenjivanje Sunca i kiše prethodnih dana učinilo je da naša opština ubrzano ozeleni i pokaže proleće u najlepšem svetlu.

Ono što nam je priroda podarila, svakodnevno smo u obavezi i da održavamo, te se travnjaci redovno kose i održavaju, a svemu je prethodilo i orezivanje starih dotrajalih grana koja stabla nisu više mogla da hrane.

Ono što prirodi i našoj opštini možemo sami da podarimo je dodatno ozelenjavanje i ulepšavanje, te su s tim u vezi angažovani radnici JKP „Naš dom“ Apatin koji su nakon cveća na šetalištu u ulici Srpskih vladara, isto posadili i na prostoru „stare pijace“ u ulici Petefi Šandora.

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.