Elektronska prijava u predškolske ustanove u Apatinu Elektronska prijava u predškolske ustanove u Apatinu
četvrtak, 23 april 2020 16:17

Elektronska prijava u predškolske ustanove u Apatinu

Predškolska ustanova "Pčelica" Apatin od dana 21.04.2020. godine ima uslugu “e - Vrtić “ koja se nalazi na Portala eUprava https://euprava.gov.rs/usluge/5638.

Ukoliko želite da Vaše dete elektronskim putem prijavite u predškolsku ustanovu ne morate da dostavljate dokumenta, jer se ona automatski pribavljaju iz Matične knjige rođenih, Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja i Policijske uprave (uverenje o prebivalištu deteta).

Prijavu možete izvršiti elektronskim putem na Portalu eUprava (https://www.euprava.gov.rs/) ulaskom na opciju E-Usluge – Deca – e vrtić.

Kada roditelj, odnosno drugi zakonski zastupnik podnese prijavu preko Portala, predškolska ustanova će dodeliti delovodni broj prijavi i obavestiti ga preko Portala o daljim koracima. Na Portalu možete izabrati opciju da li će obaveštenje primati na mejl ili putem sms poruke.

Prijavu elektronskim putem mogu podneti svi zainteresovani roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici, s tim da roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici koji pripadaju osetljivoj kategoriji (npr. samohrani roditelj, deca žrtava nasilja u porodici, roditelji dece sa smetnjama u psihofizičkom razvoju, dece iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite, dece trećeg i savkog narednog reda rođena i dr.) moraju dostaviti dokaze kojim svoj status i potvrđuju.

Sve dodatne informacije u vezi usluge E – vrtić i prijave deteta elektronskim putem možete dobiti na sajtu ustanove www.pcelicaapatin ili na telefone 025/773 029 i 062/97 86 399 – kontakt osobe – Bursać Sanja i Berar Marijana.
Korisničko uputstvo za roditelje: https://euprava.gov.rs/media/Uputstva/Uputstvo%20eVrtic.pdf

Ako imate tehničko pitanje kako da popune obrazac, problem oko Prijave na Portal eUprave, obratite se E Upravi na kontakt formu Portala eUprava https://euprava.gov.rs/kontakt

Roditelji originalni obrazac na srpskom jeziku mogu preuzeti na sledećem linku: https://euprava.gov.rs/media/Zahtev%20za%20upis%20dece%20u%20predskolsku%20ustanovu.pdf

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.