subota, 17 april 2021 06:27

Apatin: Naknada za korišćenje letnjih bašti umanjena za 90%

Opštinska uprava opštine Apatin donela je odluku da se naknade za korišćenje javnih površina za letnje bašte na teritoriji opštine Apatin umanje za 90%. Pravo na olakšicu, vlasnici letnjih bašti, imaće od 01.04.2021 do kraja tekuće godine.

Ugostiteljstvo je jedna od grana privrede koja je ekonomski najviše pogođena posledicama pandemije koju je izazvao virus SARS-Co-V-2, te se nadam da ćemo na ovaj način pomoći preduzetnicima i olakšati im ovu nezavidnu situaciju u kojoj smo se svi zajedno našli, rekla je predsednica opštine Apatin Dubravka Korać

Predsednica je izrazila nadu i da će epidemiološka situacija uskoro biti takva da će ugostiteli moći normalno da rade.

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.