sreda, 10 mart 2021 06:28

U opštini Apatin vakcinisano 4679, pozitivnih 75

Kao i prethodnih nedelja i ovog utorka nam je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin govorila o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u našoj opštini.

Ono što nam je trenutno najvažnije, jeste imunizacija naših sugrađana. Mogu reći da za sada ide sve po planu, te da je vakcinisano 4679 građana, od kojih je 1688 i revakcinisano. Na žalost, trend porasta broja obolelih se nastavio, ali nema naglog porasta. Trenutno imamo 75 sugrađana pozitivnih na virus Kovid 19, rekla je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin

Branka Bajić je apelovala na građane da se što savesnije ophode prema sebi i okolini poštujući sve propisane mere.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.