Starica danima bila mrtva u kući u Sonti, unuk otkrio njeno beživotno telo Starica danima bila mrtva u kući u Sonti, unuk otkrio njeno beživotno telo
subota, 30 januar 2021 05:52

Starica danima bila mrtva u kući u Sonti, unuk otkrio njeno beživotno telo

Beživotno telo starice M.K. (78) iz Sonte otkriveno je danas u njenoj kući. Telo je pronašao unuk koji je, nakon što se nekoliko dana nije pojavljivala na ulici, niti javljala na telefon, provalio u kuću i pronašao je mrtvu.
Baka je, inače, živela sama i najverovatnije je preminula pre pet, šest dana. Pretpostavlja se da je u pitanju prirodna smrt.

S obzirom na okolnosti, obaveštena je i policija koja se nalazi na licu mesta i obavlja uviđaj.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.