subota, 23 januar 2021 07:44

Nesreća na putu Svilojevo – Apatin, kolima naleteo na srnu i prevrnuo se

SInoć oko 19 časova na putu Svilojevo – Apatin, na oko kilometar udaljenosti od izlaza iz sela, dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nesreća u kojoj, pukom srećom, niko nije stradao.

Vozač U.K. je, upravljajući automobilom Ford Fusion beogradskih registarskih tablica,naleteo na srnu koja mu je izletela na put, od udarca izgubio kontrolu nad vozilom, koje se potom prevrnulo. Kako nezvanično saznajemo sa lica mesta, vozač i dvoje dece (starosti od 3 i 7 godina) su, srećom, ostali nepovređeni, dok je majka dece zadobila povrede ruke i nakon ukazane prve pomoći prevežena je na detaljnije preglede u somborsku bolnicu.

Uviđaj je trajao više od dvasata i saobraćaj u pravcu Svilojeva i kružnog toka je bio usporen, jer su vozila propuštana naizmenično, jednom kolovoznom trakom.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.