petak, 22 januar 2021 06:10

Počela vakcinacija građana u opštini Apatin

Pozivanje na vakcinaciju građana naše opštine koji su se prijavili, počelo je juče i trajaće narednih dana. Vakcinacija se obavlja u previjalištu apatinskog Doma zdravlja. O detaljima same procedure, kako do vakcine, govorila je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić.

Prijavljivanje za vakcinaciju moguće je svakodnevno telefonom preko pozivnog centra na broj 0800 222 334 od 8 do 20 sati ili preko portala e Uprave. Dakle, za sada se građani ne prijavljuju u Domu zdravlja. Nama u Dom zdravlja na dnevnom nivou iz Ministarstva stiže spisak ljudi koji su se prijavili i imaju zakazan termin za taj dan. Građani koji su se prijavili, dobijaju putem sms poruke termin vakcinacije i potrebno je dođu u tačno zakazano vreme. Sama vakcinacija teče brzo i jednostavno, jer svi za sada poštuju dogovorene termina, rekla je Branka Bajić.

Od pomoćnice direktora Doma zdravlja Apatin smo saznali da je tokom jučerašnjeg dana vakcinisano 72 građana, a da je za danas zakazano 144 pacijenta za vakcinaciju.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.