ponedeljak, 18 januar 2021 06:28

Apatin: Sa radom pićinje vrtić „Pčelica“, ista pravila kao i u prvom polugodištu

U ponedeljak će početi drugo polugodište i u Vrtiću „Pčelica“.

-Radujemo se daleko boljoj epidemiološkoj situaciji u odnosu na onu iz decembra, a posebno se radujemo povratku dece u naše vrtiće. Obzirom da epidemija Covid 19 još traje, sa mnogo manjim intenzitetom, posebno na području naše opštine, sve mere, preporuke i procedure koje su karakterisale naš rad u prošlom polugodištu na snazi su i sada, navode u Vrtiću.

Iz ove ustanove mole roditelje da, u interesu očuvanja zdravlja svih, poštuju i dalje pravila po kojima se ponašaju već mesecima u prostorima objekata Vrtića.

-To znači da vaše dete bude zdravo i da nije u kontaktu sa Kovid pozitivnim osobama, da su članovi porodice iz koje dolazi dete zdravi, obavezno je nošenje maske, merenje temperature prilikom dovođenja deteta, pranje ruku alkoholom, kratko zadržavanje u prostoru vrtića, držanje distance prilikom dovođenja i odvođenja deteta, navode u Vrtiću, nadajući se, kako kažu, da ćemo uskoro raditi i živeti u normalnim uslovima.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.