Izložbom obeležen Dan osoba sa invaliditetom u Apatinu Izložbom obeležen Dan osoba sa invaliditetom u Apatinu
sreda, 09 decembar 2020 07:30

Izložbom obeležen Dan osoba sa invaliditetom u Apatinu

Centar za socijalni rad opštine Apatin se i ove godine uključio u obeležavanje svetskog Dana osoba sa invaliditetom, te priredio izložbu zajedničkih radova nastalih u radnim terapijama korisnika Dnevnog boravka i Udruženja obolelih od multipla skleroze iz Sombora.

Pored izloženih radova u apatinskoj galeriji, publika će dela moći da pogleda i na sajtu Kulturnog centra Apatin, a biće objavljen i katalog radova.
Direktorica Centra za socijalni rad Apatin Nikolina Sučević rekla je da će nakon izložbe deo radova biti ponuđen na humanitarnoj licitaciji, a sav prihod od prodaje biće uplaćen za lečenje njihove sugrađanke Kaline Rašete.
- Celokupna situacija prouzrokovana koronavirusom učinila je da ne bude svečanog otvaranja izložbe sa publikom kako smo navikli ranijih godina - rekla je Sučević.
Predsednik Udruženja obolelih od multipla skleroze za Zapadnobački okrug Živko Radmilo rekao je da su izložene radove tog udruženja napravili slikari i umetnici koje udruženje okuplja svake godine, a da prodajom radova pomažu obolelima od ove bolesti. Izložba će biti otvorena do 17. decembra.

Izvor: dnevnik.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.