Potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa ciljem unapređenja sporta u apatinskoj opštini Potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa ciljem unapređenja sporta u apatinskoj opštini
utorak, 01 decembar 2020 06:08

Potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa ciljem unapređenja sporta u apatinskoj opštini

Zamenik predsednika opštine Apatin Radovan Đukić, danas je u Pokrajinskom zavodu za sport i medicinu sporta obavio razgovor sa direktorom ove ustanove dr Danijelom Župićem i potpisao ugovor o poslovno tehničkoj saradnji između opštine Apatin i Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta. Sastanku su pored Đukića prisustvovali Bojan Tomašević stručni saradnik u sportu i Goran Čegar proslavljeni apatinski atletičar.

Teme o kojima smo razgovarali su istraživanja u sportu, sportskoj dijagnostici, kao i o razvoju sporta u opštini Apatin što je bila primarna tema prilikom iniciranja ovog sastanka. Nadamo se da će situacija sa Korona virusom brzo proći te da ćemo moći realizovati sve programe u oblasti sporta koje smo postavili kao osnov u daljem radu i ophođenju prema sportskim klubovima u budućnosti, rekao je Zamenik predsednika opštine Apatin.

Đukić se ujedno i zahvalio direktoru zavoda dr Danijelu Župiću i njegovom timu na prijemu i spremnosti da se na pravi način priključe radu u pogledu razvoja sporta, te doprinesu njegovom kvalitetu u apatinskoj opštini.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.