Kod Apatinca pronašli kilogram marihuane Kod Apatinca pronašli kilogram marihuane
nedelja, 29 novembar 2020 05:57

Kod Apatinca pronašli kilogram marihuane

G. V. (35) iz Apatina uhapšen je zbog sumnje da se bavi švercom droge.

Pretresom stana u Novom Sadu, u kome on neprijavljeno boravi, policija je pronašla 1,4 kg marihuane, dve digitalne vage i znatnu sumu novca za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Sumnja se, takođe, da je G.V. juče prodao marihuanu tridesetšestogodišnjaku iz okoline Vrbasa, protiv kojeg će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
G. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Za isto krivično delo tereti se i osamnaestogodišnjak iz Pivnica, kod koga su pripadnici policije u Novom Sadu pronašli šest paketića marihuane. Osumnjičeni je predao policiji i oko osam grama marihuane i digitalnu vagu, sakrivene u zgradi u kojoj neprijavljeno boravi.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

Izvor: 021.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.