nedelja, 22 novembar 2020 05:45

Konkurs za nabolje suvenire na temu "Apatin grad jelena"

Turistička organizacija opštine Apatin početkom meseca je raspisala konkurs za nabolje suvenire na temu „Apatin grad jelena“

- Do sada vlada velika zainteresovanost za konkurs, ljudi zovu i dolaze gotovo svakodnevno da se raspituju o konkursu, a po svemu viđenom do sada očekuje se veliki broj predloga do završetka konkursa, odnosno 20. decembra - napominje Nemanja Jović, direktor Turističke organizacije Opštine Apatin.

On je najavio po otvaranju konkursa vredne nagrade, konkretno - za najbolje rešenje i mogućnost distribucije proizvoda, putem suvenirnice TO Apatin. Osim mogućnosti distribucije kroz suvenirnicu TO Apatin pobedničkog suvenira, autora očekuje i novčana nagrada od 30.000 dinara, drugoplasiranom i trećeplasiranom će takođe pripasti novčane nagrade i to u vrednosti od dvadeset, odnosno deset hiljada dinara.

Direktor apatinske opštinskje turističke organizacije Nemanja Jović poziva sve zainteresovane da svoja rešenja donesu lično u prostorije TO Apatin ili ih pošalju poštom na adresu:

Turistička organizacija Apatin, Trg Nikole Tesle 13, Apatin uz naznaku za konkurs „Apatin grad jelena“.

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.