Tri apatinska autora na pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca Tri apatinska autora na pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca
petak, 06 novembar 2020 08:48

Tri apatinska autora na pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca

Na Opštinskoj smotri likovnih stvaralaca opštine Apatin, održanoj u septembru, učestvovalo je devet autora sa svojim radovima. Odlukom selektora svih devet radova je prošlo dalje, odnosno na Zonsku smotru likovnih stvaralaca koja je održana u Kuli, trećeg novembra.

Takođe, odlukom selektora, tri rada su prošla dalje na Pokrajinsku smotru likovnih stvaralaca, koja će biti održana u Bačkoj Palanci.

Otvaranje izložbe je zakazano za 15. novembar u 15 časova, u Kulturnom centru Bačka Palanka.

Autori dela iz naše opštine, čije će radove posetioci ove izložbe moći da vide su: Zoran – Zoco Arbutina, Dušan Gladić i Dragan Dražić.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.