nedelja, 01 novembar 2020 09:37

Domaći turisti popunili kapacitete u letnjim mesecima

Godina koja je za nama bila je izazovna i teška za sve privredne subjekte, a naročito one koji se bave turizmom. Na koji način se sa izazovima izborilo JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin, govorila je direktorica ove ustanove Ljiljana Krec.

Naši gosti u letnjim mesecima uglavnom do sada bili su stranci i dolazili su preko aplikacije Booking.

U martu kada se desilo vanredno stanje počeli su otkazi rezervacija sa svih strana i mi smo se našli u problemu. Čim je to bilo moguće u skladu sa svim propisanim merama, uskladili smo naše poslovanje i usmerili se na domaće turiste. Trudili smo se sa raznim atrakcijama i cenovno da ponudu prilagodimo našim domaćim turistima i smatram da smo uspeli u tome. Popunjenost tokom jula, avgusta i septembra bila je mnogo bolja nego istih meseci u prethodnim godinama. Domaći turisti su dominirali i ono što nam je posebno drago je da su gosti bili stvarno zadovoljni. Imali smo ljude koji su se vraćali i više puta, jer smo uglavnom imali ponudu dvodnevnih aranžmana sa obilaskom Dunava našim brodićem, a mnogi od njih su drugi put dolazili i sa prijateljima i zaista su bili oduševljeni. – rekla je Ljiljana Krec

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.