utorak, 26 mart 2024 05:24

U Apatinu 7. aprila glasanje na referendumu za samodoprinos

 U Apatinu i naseljenim mestima opštine Prigrevica, Sonta, Svilojevo i Kupusina organizuje se referendum za mesni samodoprinos od 1%. Građani glasaju za sredstva koja će biti opredeljena za dodatak od 500 evra za prvo, drugo, treće i četvrto dete, školske stipendije, pomoć teško obolelim građanima i troškove sahranjivanja i održavanja groblja.

Opština Apatin je jedna od malobrojnih u Vojvodini koja za svoje građane pokreće ovakvu inicijativu svakih deset godina.

Opštinska izborna komisija odredila je 15 glasačkih mesta, na kojima će se građani izjašnjavati na lokalnom referendumu raspisanom za 7. april 2024. godine, a detalji o glasačkim mestima, od kojih su neka spajana, dostupna su na zvaničnom sajtu Opštine.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.