četvrtak, 14 mart 2024 05:26

DVA NOVA FILMA na repertoaru apatinskog bioskopa

Na repertoaru apatinskog bioskopa, tokom vikendom pred nama, naći će se dva nova filmska ostvarenja, domaća dramska komedija “Jorgovani” i animirani film za decu, Kung Fu Panda 4. Cena ulaznice za svaku od projekcija iznosi 400 dinara.

U filmu Jorgovani, po žanru komedija/drama, glume Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Gordan Kičić, Milutin Mima Karadžić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Pavle Čemerikić, Nebojša Dugalić, a režiju potpisuje Siniša Cvetić.

U ovom najnovijem domaćem filmskom ostvarenju, oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, Katarina i Igor se, iako nerazdvojni, dugo se nisu ni čuli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine, gde će se cela ekipa okupiti. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Termini prikazivanja Jorgovana :

SUBOTA, 16.03.2024. u 18:00 i u 20:00 časova

NEDELJA, 17.03.2024. u 18:00 i u 20:00 časova

Kada je u pianju animirani film Kung Fu Panda 4, u njemu, nakon tri avanture koje prkose smrti, pobeđujući zlikovce svetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, Zmajev ratnik (nominovan za Zlatni globus Džek Blek), pozvan je da se … već jednom odmori, tačnije, izabran je da postane duhovni vođa Doline mira. To nameće nekoliko očiglednih problema. Prvo, Po zna o duhovnom vođstvu isto koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo da pronađe i obuči novog Zmajevog ratnika pre nego što preuzme svoj novi položaj. Da stvari budu još gore, nedavno je viđena zla, moćna čarobnica, Kameleonka (dobitnica Oskara Vajola Dejvis), mali gušter koji može da se pretvori u bilo koje stvorenje, bilo ono veliko ili malo. Kameleonka drži svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, što bi joj dalo moć da ponovo prizove u carstvo duhova sve glavne zlikovce koje je Po pobedio. Dakle, Pou će trebati pomoć. Pronalazi ga (recimo?) u obliku lukavog, oštroumnog lopova Žen, stepske lisice koja se zaista uvuče Pou pod kožu, ali čije će se veštine pokazati neprocenjivim. U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od Kameleonkinih reptilskih kandži, ovaj čudni komični dvojac moraće da sarađuje. U tom procesu, Po će otkriti da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mestima.

U ovom animiranom filmu, glasove su pozajmili glumci Lucy Liu, Angelina Jolie, Ke Huy Quan, Seth Rogen, Jack Black, Bryan Cranston, Jackie Chan.

Termin prikazivanja Kung Fu Pande 4 je NEDELJA, 17.03.2024. u 16:00 časova.

Izvor: radioapatin.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.