petak, 08 mart 2024 06:37

USR “Bucov” organizuje prvi “Tolstolobik kup” u Apatinu

Udruženje sportskih ribolovaca “Bucov” Apatin 12. maja 2024. godine organizuje prvi “Tostolobik kup”. Takmičenje će se održati u rukavcu Dunava, na takmičarskoj stazi kod restorana “Plava ruža” a kotizacija iznosi 2.500 dinara po takmičaru. Organizatori su za najbolje pojedince obezbedili vredne robne nagrade i pehare. Pećace se u četiri sektora po petnaest takmičara, a nakon takmičenja biće organizovan ručak za sve ribolovce.

Skup takmičara je zakazan za 7.30, a pola sata kasnije takmičari će krenuti na poziciju kako bi se pripremili za takmičenje koje počinje u 9 i traje do 14 časova. Svaki takmičar peca na maksimalo dva štapa, a broj rezervnih štapova nije ograničen. Ribolovci sami biraju kojim sistemom će da pecaju, na plovak ili dubinski, a na sistemu ne sme da bude više od dve udice. Takmičari sami obezbeđuju tablete i primame i moraju da poštuju prostor svoga boksa, koji će biti obeležen. Ukoliko žele, učesnici mogu da pomognu jedan drugom oko merediranja ribe, a takmičari su dužni da ribu iznesu na vaganje do sudija i lično pogledaju kilažu. Bodovaće se samo tostolobik, a ostale vrste ulovljenje ribe neće biti vagane. Maksimalan broj takmičara je 60, a prijave i dodatne informacije se mogu dobiti putem telefona na broj 064/233-5401.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.