nedelja, 14 januar 2024 08:40

Prigrevčanin Dušan Zekić na golu kadetske reprezentacije Srbije

Muška kadetska reprezentacija Srbije je na najbolji mogući način započela 2024. godinu. Igrači 2006. godište i mlađi su 05. i 06. januara ove godine otputovali u Pariz gde su u dvomeču odmerili snage sa kadetskom reprezentacijom Francuske.
U prvoj utakmici naši momci su slavili rezultatom 29:30 (17:17), a na golu je blistao prigrevčanin Dušan Zekić sa svojih 17 odbrana. Dan kasnije odigrana je druga utakmica, svi momci su dobili minutažu ali su poraženi rezultatom 34:32 (13:16). Ovog leta naši kadeti će učestvovati na Evropskom prvenstvu koje se igra u Crnoj Gori.

Dušane, želimo ti mnogo sportske sreće i puno uspeha u predstojećim utakmicama, poručuju iz prigrevačkog rukometnog kluba, a redakcija Novih Apatinskih Novina se pridružuje čestitkama.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.