ponedeljak, 18 decembar 2023 09:03

Somaratonci na Bokeškom maratonu, prvi svoj maraton istrčao Robert Lalić

U nedelju je u Crnoj Gori održan Bokeški maraton koji je okupio više od 2.000 učesnika koji su trčali maratonsku odnosnu polumaratonsku trku.

Svoje predstavnike na ovoj sve popularnijoj manifestaciji imao je i Atletsko rekreativni klub ‘’Somaraton’’ iz Sombora.

U nedelju je Sombor dobio još jednog ‘’zvaničnog’’ maratonaca. Naime distancu od 42 kilometra između Tivta i Kotora po prvi put je istrčao sjajni i iskusni Somborski trkač Robert Lalić kojem je trebalo tačno tri sata i tridest minuta za svoj maratonski debi. Maraton je istrčala i članica ‘’Somaratona’’ Suzana Filipović.

Polumaratonsku distancu su istrčale Tijana Kabić i Jelena Stanimirović.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.