četvrtak, 21 septembar 2023 05:01

Novi tretmani komaraca u Apatinu

Tretmani suzbijanja komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opštine Apatin biće izvedeni u zavisnosti od vremenskih uslova u periodu od 21. do 22.09.2023. godine.

Plan tretmana:

21. ili 22.09.2023. u zavisnosti od vremenskih uslova, iz vazduha helikopterom, tretiraće se zaštitni priobalni pojas i rubna zona oko Apatina, dok će se vozilima tretirati sva naseljena mesta na teritoriji opštine Apatin.

Ukoliko se zbog promenljivih meteoroloskih uslova tretaman ne sprovede, planira se izvođenje narednog dana.

Tretmani će se izvoditi preparatima na bazi lambda-cihalotrina i deltametrina. Upozoravaju se pčelari da je preparat toksičan za pčele, te da košnice zatvore ili uklone najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.