četvrtak, 25 maj 2023 05:30

„Kup Panonije“ u subotu, prijave u toku

U subotu, sa početkom od 11 časova u rukavcu kod “Plave ruže” održaće se kajakaško takmičenje “Kup Panonije”. Dolazak je najavilo desetak klubova sa oko 200 takmičara u svim uzrasnim kategorijama. Trke će se održavati na distanci od 500 metara.

-Od ove godine uveli smo jednu novinu, a to je takmičenje u veslanju SUP dasaka na 200 metara u kategorijama muškaraca i žena. Za ove trke mogu da se prijave i naši sugrađani koji imaju dasku i žele da učestvuju u takmičenju, kaže Đuro Kovačić iz KK “Panonija”.

Prijave se primaju na telefon broj 063/71-31-726.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.