utorak, 11 april 2023 05:30

Ovogodišnji Moto susreti biće održani 30. juna i 1. jula, nastupaju Kerber i Prljavi Romeo

Moto klub „Panter“ Apatin i ove će godine upriličiti tradicionalni Moto susret. Na ovoj manifestaciji, 18. po redu, koja će biti održana u moto kampu ovog kluba, na kanalu kod Bele Loze, osim okupljanja i druženja ljubitelja dvotočkaša iz cele Srbije i regiona, najavljena su i imena bendova koji će nastupiti.

Petak, 30. jun

- Matorani

- Rock Trajanja

Subota, 1. jul

- Prljavi Romeo

- Kerber

I ovaj Moto susret biće organizovan vikend pre tradicionalnih Apatinskih ribarskih večeri, koje će ove godine biti ofržane od 6. do 9. jula.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.