ponedeljak, 20 februar 2023 07:45

Izvučeno telo žene iz Dunava kod Apatina

Na Dunavu, sedam kilometara nizvodno od Aptina, pronađen je leš ženske osobe. Nakon obdukcije biće utvrđeno da li je utopljenica Milena R.B., koja je nestala pre mesec dana, saznaje RTV.

Utopljenicu su 22. januara snimile sigurnosne kamere kako silazi ka Dunavu kod apatinskog pristana, pa se već tada pretpostavljalo da je žena izvršila samoubistvo.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ruski astrolog Alena Lapšina izdvojila je tri horoskopska para koji su visko kompatibilni kada je reč o zajedničkom živo...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.