petak, 17 februar 2023 06:22

Apatinac izboden nožem isped bivšeg "Monaka"

 

Apatinac B.D. (43) zadobio je ubod nožem u napadu grupe mladića juče oko 13 časova, ispred bivšeg kafe bara „Monako“ u Apatinu. Povređeni je smešten u somborsku bolnicu na lečenje, a za napadačima policija intenzivno traga.

Oni su, kako saznajemo, sačekali B.D. ispred kafića, pretili mu pištoljem i, nakon što je jednog od njih udario, zadali mu ubod nožem u stomak, nakon čega su pobegli sa dva automobila koja su ih čekala u blizini.

Povređeni Apatinac je seo u kola i krenuo za njima, ali nije uspeo da ih stigne. Odvezao se u hitnu službu Doma zdravlja gde mu je pružena prva pomoć, nakon čega je prebačen na dalje lečenje u somborsku bolnicu.

Policija intenzivno traga za napadačima koji, kako nezvanično saznajemo, nisu sa područja naše opštine. Motiv napada, kako se pretpostavlja, su neraščišćeni računi iz ranijeg perioda.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.