četvrtak, 09 februar 2023 07:48

Apatisnki osnovci do kraja nedelje pohađaju nastavu putem E učionice

Službe održavanja OŠ „Žarko Zrenjanin“ Apatin sinoć su u kasnim večernjim časovima ustanovile da je do pucanja cevi u sistemu grejanja došlo na podzemnom toplovodu novog krila škole.

Na taj toplotni vod povezane su dve učionice, pripremna prostorija i hodnik u prizemlju, zatim dve učionice, pripremna prostorija i hodnik na prvom spratu, kao i dve učionice, pripremna prostorija i hodnik na drugom spratu novog krila škole.

Sanacija sistema grejanja, koja podrazumeva da se postavi kompletno novi vod, zahteva ispuštanje vode iz grejnog sistema, te se narednih dana grejanje u školi neće moći koristiti.

Uz saglasnost Školske Uprave Sombor nastava će se u četvrtak 9. i petak 10.2.2023. održavati onlajn putem „E-učionice“.

Školska takmičenja koja su kalendarom MPNTR planirana za subotu biće održana prema planu, a redovna nastava počinje 13.2.2023. godine.

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.