četvrtak, 09 februar 2023 07:48

Apatisnki osnovci do kraja nedelje pohađaju nastavu putem E učionice

Službe održavanja OŠ „Žarko Zrenjanin“ Apatin sinoć su u kasnim večernjim časovima ustanovile da je do pucanja cevi u sistemu grejanja došlo na podzemnom toplovodu novog krila škole.

Na taj toplotni vod povezane su dve učionice, pripremna prostorija i hodnik u prizemlju, zatim dve učionice, pripremna prostorija i hodnik na prvom spratu, kao i dve učionice, pripremna prostorija i hodnik na drugom spratu novog krila škole.

Sanacija sistema grejanja, koja podrazumeva da se postavi kompletno novi vod, zahteva ispuštanje vode iz grejnog sistema, te se narednih dana grejanje u školi neće moći koristiti.

Uz saglasnost Školske Uprave Sombor nastava će se u četvrtak 9. i petak 10.2.2023. održavati onlajn putem „E-učionice“.

Školska takmičenja koja su kalendarom MPNTR planirana za subotu biće održana prema planu, a redovna nastava počinje 13.2.2023. godine.

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.