Podrška opštine Odžaci romskim udruženjima Podrška opštine Odžaci romskim udruženjima
subota, 22 oktobar 2022 07:23

Podrška opštine Odžaci romskim udruženjima

 

Raspisan je konkurs za finansiranje promocije i prezentacije autentičnih obeležja romske zajednice u opštini Odžaci.

Sredstva se dodeljuju za finansiranje programa i projekata registrovanih udruženja građana koji obuhvataju organizovanje kulturnih, obrazovnih i drugih manifestacija kojima je cilj afirmacija vrednosti multikulturnog društva i očuvanje i negovanje romske kulture i tradicije.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo registrovana udruženja građana, čija se delatnost zasniva na očuvanju međunacionalne tolerancije, odnosno udruženja građana čiji su programi, projekti ili aktivnosti usmereni na promociju i prezentaciju autentičnih obeležja romske nacionalne zajednice u opštini Odžaci.

Konkurs je objavljen na sajtu opštine Odžaci 20. oktobra i otvoren je 15 dana od dana objavljivanja na zvaničnoj internet prezentaciji lokalne samouprave.

Više detalja može se videti ovde.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.