utorak, 29 mart 2022 06:33

Održane „Male olimpijske igre”

Na opštinskom takmičenju „Male olimpijske igre”, koje je Sportski savez opštine Odžaci organizovao u četvrtak, 24. marta, u Karavukovu, učestvovalo je 150 učenika iz osnovnih škola, od prvog do trećeg razreda. Podrška u realizaciji i domaćin takmičenja bila je OŠ „Bora Stanković” iz Karavukova.

„Male olimpijske igre” su takmičenje na kome se deca takmiče u ekipama, na poligonima spretnosti i svestranosti. U konkurenciji prvog i drugog razreda ekipe su mešovite, dok se kod trećeg razreda takmiče posebno dečaci i devojčice.

U konkurenciji prvog razreda, ove godine najbolji su bili učenici OŠ „Kosta Stamenković” iz Srpskog Miletića, drugo mesto zauzela je OŠ „Branko Radičević” iz Odžaka, a treće OŠ „Bora Stanković” iz Karavukova.

Najbolji u konkurenciji drugog razreda bili su učenici OŠ „Bora Stanković” iz Karavukova, drugi su predstavnici OŠ „Marko Orešković” iz Bačkog Gračaca, a treće mesto je osvojila ekipa OŠ “„Branko Radičević” iz Odžaka.

U konkurenciji trećeg razreda i kod devojčica i kod dečaka prvo mesto je pripalo OŠ „Bora Stanković” iz Karavukova, a drugo OŠ „Branko Radičević” iz Odžaka.

Okružne „Male olimpijske igre” biće održane 29. marta u Somboru, a pravo učešća izborili su pobednici sa opštinskog prvenstva.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.