sreda, 02 mart 2022 06:27

Veće subvencije za pčelare u Odžacima

Zajedno sa predsednikom opštine Odžaci, Goranom Nikolićem, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i pokrajinski sekretar Čedomir Božić, obišli su udruženja pčelara sa teritorije opštine.

Tokom posete, zvaničnici su podsetili da su subvencije za pčelare povećane sa 20 na 25 miliona dinara, kao i da su svi pčelari, sa urednom dokumentacijom, protekle godine maksimalno ispoštovani.

Pokrajinski sekretar, Čedomir Božić, istakao je značaj obilaska svakog poljoprivrednog pojedinca, jer to je jedan od načina dolaska do značajnih informacija koje su bitne za rad kako Sekretarijata, tako i Ministarstva.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.