utorak, 24 septembar 2024 06:44

U okolini Odžaka pronađena laboratorija za proizvodnju marihuane i oružje

Policija je u jednoj kući u okolini mesta Odžaci pronašla laboratoriju za proizvodnju marihuane, automatsku pušku, pištolj i bombu i uhapsila muškarca, saopštila je danas lokalna Policijska uprava.
U saopštenju piše da je u kući probađena i veća količina municije različitog kalibra, puščana cev, mačeta, radio veza, a u vikendici osumnjičenog još jedan pištolj.

Policijska uprava Sombor je dodala da je u kući G.S.(42) pronađeno i šest stabljika kanabisa, manja količinu tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, dve vagice i dve drobilice...

On se tereti za neovlašćenu proizvodnja i stavljanje u promet narkotika i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i biće priveden u Tužilaštvo.

Izvor: novimagazin.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Rastu grudi ili testisi, hormoni luduju, roditelji postaju glupi. Tako je oduvek kad dođe pubertet. Ali, zašto on nastup...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.