Održan 36. FAMUS Održan 36. FAMUS
utorak, 15 decembar 2020 06:00

Održan 36. FAMUS

U petak 11. decembra 2020. godine održan je 36. Festival akustičarske muzike u Sivcu – čuveni FAMUS. Zbog aktuelne epidemiološke situacije, izazvane pandemijom COVIDA 19, festival je održan onlajn. Festival je imao 23 takmičara. Pored akustičara iz Srbije, nastupili su i takmičari iz Austrije, Hrvatske, Škotske, Bugarske, Irske, Španije i Amerike. Osim po izuzetnom kvalitetu takmičara, ovogodišnji FAMUS ostaće upamćen i po tome što je postao interkontinentalni. Još jedan izuzetak ove godine je taj što festival nije imao stručni žiri, jer je želja organizatora bila da učesnici ponesu epitet pobednika, što i jesu, samim učešćem na FAMUS-u u ova teška vremena. Publika je glasanjem izabrala HIT festivala, koji je izvela najmlađa učesnica Lena Hrvojević iz Novog Sada.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli realizaciju festivala. Posebnu zahvalnost iskazali su opštini Kula i Pokrajinskom sekretarijatu za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, glavnim pokroviteljima FAMUS-a. Takođe, zahvaljuju se svim učesnicima sa nadom da će ih sledeće godine ugostiti u Domu kulture Sivac.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.